Λουτρού 54 Αχαρναί
210 24.44.530

Αγοράζουμε τη μοτοσυκλέτα σας

Αρχική Αγοράζουμε τη μοτοσυκλέτα σας

Αγοράζουμε τη μοτοσυκλέτα σας για ανταλλακτικά

Αγοράζουμε τη τρακαρισμένο σας μηχανη, σε τιμές συμφέρουσες. Η αγορά γίνεται τοις μετρητοίς με την παραλαβή της μηχανης και αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση των διαδικασιών διαγραφής, καθώς και τη μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις μας.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι σας χορηγούμε όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά καταστροφής και διαγραφής. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι δεν αρκεί να πουλήσει τη τρακαρισμένη του μηχανή, αλλά και να φύγει τη ηχανήα από το όνομά του στις εφοριακές αρχές. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεστε στο ότι δεν θα επιβαρυνθείτε με τα τεκμήρια που βαραίνουν τη μηχανή στο μέλλον.

Επίσης, επειδή η μηχανή καταστρέφεται, και φεύγει οριστικά από την ιδιοκτησία σας, εξασφαλίζετε ότι η μηχανή δεν θα κυκλοφορήσει και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για ανταλλακτικά. Τέλος, με την πώληση της τρακαρισμένου σας μηχανής στην επιχείρησή μας, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς θα είστε σίγουροι ότι το όχημά σας θα ανακυκλωθεί πλήρως σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολα περιβαλλοντολογικής προστασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με τη μηχανή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να συνεργαστούμε

Μεταχερισμένα Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών για όλες τις μάρκες και τύπους
  • Χαμηλές Τιμές
  • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών
  • > 20000 ανταλλακτικά

Επικοινωνία

Used Moto Parts
 
Λουτρού 54 Αχαρναί 13678 GR
Τηλ: 210 24.44.530
KIN: 6937 35.93.94